Når ting skal feires er det gjerne en god kake vi ønsker oss. Det setter prikken over i-en på enhver sammenkomst. Det er dog ikke alltid du kan eller vil bake den selv. Enten du trenger kake til konfirmasjonen, 17. mai festen, bryllupsfeiringen, et jubileum, fødselsdagsfeiring eller enhver annen stor eller liten hendelse som krever en kake, kan du bestille den her hos oss.

Du kan velge om du vil hente den her i kafeen eller om vi skal kjøre den hjem til deg. Vi har hjemkjøring mot et tillegg i prisen. På våre marsipankaker kan du også mot et lite tillegg bestille egen tekst. Vi kan også pynte kaken med et bilde. Dette skriver vi på marsipanen med spiselig blekk. Uten tvil en flott måte å gjøre noe ekstra ut av bursdagen, konfirmasjonen eller jubileet.

Dersom du lurer på hvor mye kake du skal beregne bruker vi å anbefale 1,5 biter per person. Da blir det en bit til hver samt litt ekstra for de som forsyner seg mer enn en gang!

Her kommer oversikten over hvilke kaker du kan bestille fra våre utmerkede konditorer:

Marsipankaker:

Hjerteformet marsipankake                        fra 250 kr                             5 biter

Marsipanblokk                                                  fra 200 kr                             5, 10, 30 eller 40 biter

Oval marsipankake                                          fra 1 500 kr                         30 biter

Glutenfri marsipankake                                 fra 300 kr                             10 biter

Frukt- og bærkaker etc.:

Jordbærkake, rund                                          fra 400 kr                             7, 14 eller 20 biter

Klassisk ostekake, rund                                 600 kr                                   14 biter

Sitronkake, rund                                               fra 200 kr                             5 eller 10 biter

Saftig sjokoladekake, rund                           fra 350 kr                             7, 14 eller 20 biter

Kransekake                                                        fra 250 kr                             8, 16, 18 eller 21 ringer

Walesring, sukkerfri                                        200 kr                                   7 biter

Bestilling

Det er ikke alltid lett å velge kake blant så mange favoritter og derfor er vi her for å hjelpe deg. Du er alltid hjertelig velkommen innom for en prat – du kan også ringe om det passer best – og så kan vi sammen finne ut av hvilken / hvilke kaker som passer best til ditt behov og hvor mye du må ha i forhold til antall gjester.

For kaker som skal leveres fra tirsdag til fredag må bestillingen være oss i hende senest klokken 1500 dagen før.

For kaker som skal leveres fra lørdag til mandag må bestillingen være oss i hende senest klokken 1200 fredagen før.

Dersom bestillingen skal leveres hjem til deg, trenger vi adresse og et mobilnummer slik at vi kan kontakte deg om vi ikke finner frem eller blir forsinket. Vi leverer ikke ut kaker dersom ingen er hjemme til å ta den imot. Vi vil i så tilfelle forsøke å nå deg på det oppgitte mobilnummeret og eventuelt henge en beskjed på døren din, slik at du kan komme i kontakt med kafeen eller sjåføren. Alle våre kaker må betales ved bestilling. Dette kan skje på nettsiden vår, dersom du bestiller der eller her i kafeen. Ringer du inn din bestilling, kan du enten komme innom for betaling eller vi kan gi deg betalingsinformasjon, slik at du kan betale for bestillingen i din nettbank.